shadow
text
slovensko
english
text
En-A1 group
text
shadow
shadow
En-A1 group > Beseda direktorja

 

Beseda direktorja

Poznavanje značilnosti lokalnih trgov, hitrejša odzivnost in prilagajanje potrebam naročnikov ter sinergija znanja in izkušenj strokovnjakov različnih profilov, so nas prepričali v ustanovitev skupine geografsko razpršenih podjetij, kjer vam lahko na enem mestu ponudimo celovito paleto storitev s področja razvoja in upravljanja nepremičninskih projektov.

Bistvo našega poslovanja je partnerstvo – tako med podjetji znotraj skupine kot v odnosu do naših kupcev, naročnikov, dobaviteljev in podizvajalcev. V En-A1 group smo vsi zaposleni zavezani zagotavljati najvišji nivo kakovosti, nadgrajevati naše strokovno znanje in vodstvene spretnosti. Verjamemo namreč, da bodo v prihodnje na trgu uspešni le dobro nacrtovani nepremičninski projekti, katerih izvedba bo temeljila na strokovni odličnosti in zaupanju poslovnih partnerjev. Prepričani smo, da nas prav te zaveze, skupaj z rešitvami, pisanimi na kožo uporabnikov, postavljajo med najboljše in najzanesljivejše ponudnike celovitih nepremičninskih rešitev na trgu JV Evrope.

 

Vabim vas, da nas obiščete v Sloveniji, Srbiji ali Hrvaški in se prepričate o naši ponudbi, referencah in profesionalnem pristopu. Skupaj bomo poiskali najboljše rešitve.

Aleš Bešter, direktor En-A1 group

Novice

Skupina En-A1 se bo predstavila na sejmu EXPO REAL v Muenchnu, ki bo potekal med 5. in 7. oktobrom 2015.   »

news devider

Nov mejnik v prodaji stanovanj: podjetje iPROJEKT je v Sloveniji prodalo že več kot 500 stanovanjskih enot.   »

news devider

Družba iProjekt v zadnjem četrtletju 2010 prodala največ novih stanovanj.   »

news devider
  En-A1 group, Kajuhova ulica 32 b, 1000 Ljubljana, Slovenija, T: +386 1 520 58 56 F: +386 1 520 58 62 E: info@en-a1.com
 
www.en-a1.com